BACALAUREAT 2016. GREUL încă nu a trecut. Urmează zile de foc pentru absolvenţii de clasa a XII-a

Publicat: 04.07.2016, 19:07.
Actualizat: 04.07.2016, 19:08

BACALAUREAT 2016. Peste 137.000 de candidaţi au susţinut, luni, proba scrisă la Limba română a examenului de Bacalaureat.

BACALAUREAT 2016. Peste 137.000 de candidaţi au susţinut, luni, proba scrisă la Limba română a examenului de Bacalaureat.

BACALAUREAT 2016. Marţi se va desfăşura proba de limba şi literatura maternă, unde sunt aşteptaţi peste 7.200 de candidaţi care îşi vor redacta tezele într-una din limbile maghiară, germană, ucraineană, sârbă, slovacă, turcă, italiană şi croată.

BACALAUREAT 2016. Miercuri va avea loc proba obligatorie a profilului la disciplinele Istorie şi Matematică.

BACALAUREAT 2016. Ultima probă scrisă din această sesiune, proba la alegere a profilului şi specializării, este programată vineri. Candidaţii au putut opta pentru una dintre următoarele discipline: Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică şi argumentare, Sociologie şi Psihologie.

BACALAUREAT 2016. Pentru susţinerea probelor scrise ale examenului de Bacalaureat s-au înscris peste 137.300 de candidaţi din toate promoţiile, în 473 de centre de examen. Din cei peste 137.300 de candidaţi la Bacalaureat, aproape 115.000 sunt din promoţia curentă, iar restul au absolvit anii trecuţi, dar nu au promovat examenul.

BACALAUREAT 2016. La limba şi literatura maternă, afişarea primelor rezultate a fost stabilită pentru data de 12 iulie, până la ora 16.00. În aceeaşi zi vor putea fi depuse contestaţiile în intervalul orar 16:00-20:00.

BACALAUREAT 2016. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 16 iulie.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

PARTENERI
Alexandru Arșinel își închiriază vila de la malul mării: „Doar pentru grupuri”. Câți bani cere actorul pe o noapte de cazare / FOTO
spynews.ro
La 50 de ani, Naomi Campbell a anunțat că a devenit mamă. Prima poză cu bebelușul
CaTine.ro
Șofer român de TIR, ucis cu sabia în Franța, sub ochii soției. Sfârșit teribil
gandul.ro
Cristi Borcea o tratează pe Valentina Pelinel ca pe o regină! Ce gest a făcut milionarul pentru soție | Imagini EXCLUSIVE
prosport.ro
Atentie, romani! Aveti prin sertare astfel de carnete vechi de CEC? Puteti primi 200 de milioane
redactia.ro
Eiza Gonzalez, acoperită de un material care îi vine ca o a doua piele. Nimeni nu a putut să-și dea seama ce poartă
tvhappy.ro
Întrebările adresate de avocat unei fetițe de doar 9 ani, victima unui abuz. Respinse de instanță, dar auzite de copilă
libertatea.ro
Ianis Hagi, întâmpinat cu un sicriu verde. Incredibil ce s-a întâmplat la sărbătoarea lui Rangers
GSP
Care au fost, de fapt, ultimele cuvinte ale lui Nicolae Ceaușescu
money.ro
Alexandru a murit la vârsta de 23 de ani, după ce a trecut prin 5 intervenţii chirurgicale. Tânărul era cunoscut de mii de români: "Rămas bun, prieten drag!"
as.ro
Lautaro Martinez și Antonio Conte s-au mutat în ring după scandalul uriaș de la Inter – AS Roma 3-1. Ionuț Radu a fost martor la „bătaie”
as.ro
Calvarul prin care a trecut vedeta care a ținut din 2015 secretă relația cu un bărbat celebru din România: "Am început să plâng!" A născut gemeni, iar după 2 ani s-a aflat cine e tatăl lor
as.ro