Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Badea Vasile a pierdut avionul pentru România

A fost găsit după ce a rătăcit trei zile prin Londra, dar aventurile maramureşanului Vasile Belea în metropola britanică nu s-au încheiat încă.

de Redactia Observator

la 24.01.2014 , 20:25

Badea Vasile a pierdut avionul care urma să îl readucă azi în România.

O încurcătură la controlul bagajelor l-a ţinut în loc şi nu s-a mai putut îmbarca. Aşa că, vrând-nevrând, şi-a preleungit sejurul londonez pe care, cu siguranţă, nu are cum să-l uite vreodată.

A fost o problemă la check-in şi la partea de bagaje.

Vezi și

Deşi era aşteptat acasă, în Maramureş, badea Vasile Belea n-a fost printre pasagerii avionului care a făcut cursa Luton - Cluj-Napoca. Maramureşeanul care s-a pierdut în metroul din metropola britanică şi-a prelungit, fără voie, şederea în oraşul unde a rătăcit 3 zile până să îşi regăsească rudele la care venise în vizită.

Din oraşul care îi e a doua casă, badea Vasile s-a dus, de dimineaţă, la aeroport. Sigur a fost la check-in, spun ceilalţi pasageri. Era greu să nu îl remarce pe bătrânul în port naţional.

Nu l-au văzut nici cei de la firma de transport care urmau să îl preia de la aeroportul din Cluj şi să îl ducă acasă cu microbuzul, până în satul ROZAVLEA. L-au aşteptat mai bine de o oră în faţa aeroportului din Cluj.

"Au fost ceva medicamente în bagaje, descoperite la o doamnă. Timpii de ateptare s-au depăşit, s-a închis check-in-ul şi nu a mai avut de să facă", explică fiul lui Vasile Belea, Ciprian.

Într-un final, tot răul spre bine. Badea Vasile va mai petrece ceva timp cu rudele din Londra, oraş unde a devenit celebru din întâmplare. În urmă cu o săptămână, Vasile Belea s-a rătăcit la metrou şi a petrecut 3 zile pe străzi, cu doar 17 lire în buzunar. A îndurat foamea şi frigul, dar până la urmă s-a descurcat şi a reuşit să îşi regăsească familia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Badea Vasile a pierdut avionul pentru România