Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Baiatul care s-a aruncat in fata trenului a facut primele confesiuni

Pe patul de spital, cu ambele picioare amputate, baiatul care s-a aruncat in fata trenului ca sa poata trai, sufera! Ne-a povestit ca are dureri cumplite, dar cel mai tare il doare ca mama lui e o straina

de Redactia Observator

la 27.04.2013 , 19:20

L-a vizitat in spital o singura data. Alexandru fusese premiant, pana cand a apucat-o pe o cale gresita si nimeni nu l-a intors din drum. A cautat salvarea sub rotile trenului - nu a vrut sa moara, ci sa traiasca din cersit.

Gandul respingerii l-a asezat in fata trenului. La doar 17 ani, si-a sacrificat dreptul la o viata normala, pentru a putea supravietui. Asa a crezut el ca e bine. Alexandru nu va mai merge niciodata.

La doua zile de la accident, baiatul a fost vizitat de mama lui. Nu a stat mult langa el si nu s-a mai intors.

Vezi și

Mama si fiul cu picioare amputate n-au avut ce sa sa-si spuna si nici n-au putut sa mai repare nimic, nici macar acum.

Femeia si-a gasit fiul intins pe un pat de spital, cu dureri insuportabile. A aflat detalii groaznice despre chinul prin care a trecut, in momentul de ratacire.

Fara un sfat parintesc, a alunecat pe o panta a autodistrugerii care l-a dus pana pe sinele de cale ferata. Cand un copil isi rateaza viata, nu e numai vina lui.

Medicii care i-au salvat viata vor sa il saveze si mintea. Au cerut consiliere psihologica, pentru a-l ajuta sa treca peste soc. Alexandru isi va petrece Pastele in spital. Dupa aceea, restul vietii, intr-un carucior.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Baiatul care s-a aruncat in fata trenului a facut primele confesiuni