Antena Meniu Search
x

Băiatul olimpic care a dispărut din Bacău este în continuare de negăsit

Familia, prietenii şi autorităţile sunt în căutarea lui. Însă nimeni nu are o pistă sigură. Ştiu doar că astăzi ar fi trebuit să participe la olimpiada de informatică. Profesorii şi colegii i-au simţit lipsa. Era unul dintre cei mai buni elevi.

Vezi și

 Cei mai buni elevi la informatică au intrat în competiţia naţională. 4 ar fi trebuit să fie în lotul din Bacău. Printre ei şi Andrei. Locul său din bancă şi patul de la cămin au fost însă goale.

Pe lista participanţilor la olimpiadă, în dreptul numelui lui Andrei a scris absent. Au trecut trei zile de când Andrei a fost văzut ultima oară. Înainte să dispară, i-a trimis un sms unui coleg.

Îl întreba dacă au venit rezultatele unor teste. Cu părinţii a vorbit tot la telefon. Le-a spus că a obţinut un atestat în informatică. S-a dovedit că nici măcar nu trecuse pe la şcoală. De atunci nimeni nu mai ştie nimic. Părinţilor le este teamă să nu fi fost răpit.

Andrei Cobuz are un metru şi 75 de centimetri înălţime, păr castaniu şi ochi căprui. În ziua dispariţiei, purta blugi de culoare albastră şi pantofi-sport negri.

A dispărut din Bacău, dar poate fi oriunde. Poliţia l-a dat deja în urmărire naţională! Oricine are informaţii, e rugat să sune la 112. Purta blugi de culoare albastră şi pantofi-sport negri

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Băiatul olimpic care a dispărut din Bacău este în continuare de negăsit