Antena Meniu Search
x

Un băieţel de 5 ani din Brăila a plecat să cumpere ceva dulce şi a fost dus la mama lui cu maşina Poliţiei

Un băieţel de 5 ani din Brăila a plecat să cumpere ceva dulce şi a fost dus la mama lui cu maşina Poliţiei, Copilul se rătăcise şi nu mai ştia cum se să întoarcă acolo unde îşi lăsase mama şi fratele mai mare.

de Redactia Observator

la 22.05.2019, 17:49

Băieţel de 5 ani pierdut
Un băieţel de 5 ani din Brăila a plecat să cumpere ceva dulce şi a fost dus la mama lui cu maşina Poliţiei - obiectivbr.ro

Un băieţel de 5 ani din Brăila a plecat să cumpere ceva dulce şi a fost dus la mama lui cu maşina Poliţiei, Copilul se rătăcise şi nu mai ştia cum se să întoarcă acolo unde îşi lăsase mama şi fratele mai mare.

Un echipaj al poliţiei locale din Brăila l-a găsit pe băieţel în dreptul unei treceri de pietoni, speriat, încercând să traverseze. Întâmplarea a avut loc vineri, în jurul orei 18.50. Un echipaj din cadrul Biroului Circulaţie pe Drumurile Publice al Poliţiei Locale Brăila a observat la trecerea de pietoni de pe Şoseaua Buzăului, din dreptul aleii care duce spre Rondoul din Parcul Monument, un copil neînsoţit, dezorientat, care încerca să traverseze şoseaua, scrie obiectivbr.ro.

Băieţelul le-a spus poliţiştilor locali că are 5 ani, că se afla în parc cu mama şi cu fratele mai mare, care avea antrenament la fotbal, şi că a plecat de lângă ei pentru că voia să îşi cumpere ceva dulce. Copilaşul nu a mai găsit drumul înapoi spre familia lui şi se rătăcise. Lucrătorii l-au preluat în autospecială şi au plecat în căutarea mamei.

Femeia, în vârstă de 27 de ani, se afla în zona terenului de fotbal din spatele Stadionului Municipal, acolo unde, împreună cu fiul mai mare, îl căuta cu disperare pe cel mic.

Băieţelul de 5 ani a ajuns cu bine la familie, mama acestuia fiind avertizată verbal cu privire la consecinţele nesupravegherii minorului şi sfătuită ca, pe viitor, să acorde o mai mare atenţie supravegherii acestuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un băieţel de 5 ani din Brăila a plecat să cumpere ceva dulce şi a fost dus la mama lui cu maşina Poliţiei