Antena Meniu Search
x

Video Băiețelul de 7 ani, lovit la ore de tatăl unei colege, se teme să se întoarcă la școală. Agresorul a sunat-o pe mamă să își ceară scuze

Caz revoltător într-o şcoală din Maramureş! Un bărbat a intrat furios chiar în timpul cursurilor şi a lovit un elev de clasa I de faţă cu învăţătoarea şi restul clasei. Totul după ce fiica i-a povestit că se certase cu băiatul de 7 ani. Acum, copilul - orfan de tată, refuză să mai meargă la şcoală, de frică. Atenţie, urmează informaţii cu puternic impact emoțional!

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 10.03.2021, 20:14

Vezi și
  • Bărbatul agresor a intrat val vârtej în sala de clasă și, de faţă cu învăţătoarea şi ceilalţi elevi, l-a lovit pe băieţel.
  • Copilul de 7 ani a trecut recent printr-o traumă, când și-a pierdut tatăl.

Mama elevului lovit: ”Toată noaptea n-a dormit, a plâns şi atunci când l-a lovit a urinat pe el. Deci aşa ceva e o traumă pentru copilul meu!” Sunt vorbele unei mame care îşi creşte singură 5 copii. Luni dimineaţă, la ora 11, femeia a fost sunată de învăţătoarea băiatului mijlociu să vină de urgenţă la şcoală. Băiatul ei a fost lovit violent peste faţă de tatăl unei eleve.

Mama elevului lovit: ”Dacă îmi omora copilul… cine ştie?! Fiind copil, cum i-a dat o plamă, avea şi urme şi acum încă se vede, putea să-l dea de bancă sau de perete, putea fi omorât!”

Scenele au avut loc la orele clasei întâi ale Şcolii Generale din Repedea, județul Maramureș. Înainte de sunarea clopoţelului, bărbatul a intrat val vârtej în sală şi, de faţă cu învăţătoarea şi ceilalţi elevi, l-a plesnit pe băieţelul de 7 ani. A fost lecţia pe care a vrut să i-o dea singur copilului, după ce fiica sa i-ar fi spus că a avut un conflict cu el.

Sora elevului lovit: ”Eu nu zic că poate copiii nu s-ar fi lovit, că sunt copii, dar dacă e aşa cum zice fata, trebuia să vină la noi să ne explice sau să vină la director şi s-ar fi rezolvat situația”.

Bărbatul agresor este chiar vecin cu familia, iar mama copilului a cerut în primă fază să discute cu el. Directorul şcolii, însă, a sfătuit-o să facă o plângere la poliție.

Anca Pop, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: ”În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe”.

Polițiștii vor să afle cum a intrat în școală, când accesul era interzis

Poliţiştii încearcă să afle acum şi cum a fost posibil ca bărbatul să intre în şcoală, deşi pe durata programului, în lipsa pazei, nimeni nu are acces.

Ioan Mihailciuc, primar Repedea: ”Nu este niciun contract cu nicio firmă. Este Poliţia Naţională care asigură la orice sesizare, orice problemă şi chiar în fiecare zi fac o raită în care se duc să verifice”.

Instituția de învăţământ e supravegheată de mai multe camere de supraveghere, însă nimeni nu îşi explică cum bărbatul a intrat în şcoală, chiar dacă poarta de acces era închisă.

Băieţelul mai are acasă patru fraţi cu vârsta între 4 şi 11 ani şi o soră mai mare, căsătorită. Familia a trecut printr-o tragedie în urmă cu câțiva ani, când tatăl a decedat. Acum, copilul refuză să mai meargă la şcoală.

Copilul lovit a primit consiliere psihologică

Sora elevului lovit: Nu vrea să mai meargă la şcoală, îi e frică, zice că el nu mai vrea să vină, că o să-l bată”.

Cecilia Ardusatan, psiholog: ”Fiind în formare, creierul la această vârstă, în urma unui atac violent şi neaşteptat, va fi exagerat de sensibil la ce înseamnă stimuli care pot genera frică”.

Copilul a fost dus la un psiholog. Între timp, bărbatul care l-a lovit a sunat-o pe mama sa, pentru a-şi cere scuze. A pus totul pe seama nervilor, iar la audieri şi-a recunoscut fapta şi este acum cercetat în libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Băiețelul de 7 ani, lovit la ore de tatăl unei colege, se teme să se întoarcă la școală. Agresorul a sunat-o pe mamă să își ceară scuze