Antena Meniu Search
x

Mărturia cutremurătoare a şoferului care a ucis un băieţel de 5 ani. Micuțul traversa în fugă strada să-şi îmbrăţişeze tatăl

Sfârşit tragic pentru băieţelul unui poliţist local din Dej! Copilul de cinci ani s-a smuls din mâna mamei sale şi a vrut să traverseze în fugă strada.

Vezi și

Sfârşit tragic pentru băieţelul unui poliţist local din Dej! Copilul de cinci ani s-a smuls din mâna mamei sale şi a vrut să traverseze în fugă strada, ca să-i sară în braţe tatălui său, aflat peste drum. O maşină l-a lovit în plin, în timp ce alerga spre părintele lui. Bărbatul a privit, îngrozit, cum copilul său e spulberat de autoturism. Poliţistul şi soţia lui şi-au luat copilul în braţe şi au  pornit în grabă cu el spre spital. Din păcate, băiatul nu a mai putut fi salvat.

Copilul de 5 ani era ţinut de mama lui de mână... când a ţâşnit de pe marginea drumului direct pe şosea. "După ce m-a depăşit o maşină, era acolo, la mijloc, între ... cu maică-sa. A sărit în faţa maşinii mele! Maică-sa povestea cu un vecin aici. Era cu spatele către copil."

Micuţul l-ar fi zărit pe tatăl său pe partea cealaltă a şoselei. S-a grăbit să treacă strada pentru a-şi întâmpina părintele, poliţist local în Dej: "Pur şi simplu a ţâşnit! Probabil a văzut maşina lui taică-su."

Şoferul a frânat, dar nu a mai putut evita impactul. L-a lovit în plin şi l-a aruncat pe asfalt, sub privirile îngrozite ale părinţilor: "Păi nici n-am apucat. Că eu am tras pe dreapta, ca să mă dau... şi l-a luat maică-sa, l-a suit în maşină la taică-su şi a plecat." Mariana Baciu, Ambulanţă Dej: "Ne-am întâlnit cu maşina părinţilor, cu copilul în braţe. Copilul era în stop cardio-respirator, inconştient, cu respiraţie absentă. Din păcate, nu s-a putut face nimic pentru copil, declarându-se decesul. " 

Pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Mărturia cutremurătoare a şoferului care a ucis un băieţel de 5 ani. Micuțul traversa în fugă strada să-şi îmbrăţişeze tatăl