Antena Meniu Search
x

BALENA ALBASTRĂ loveşte din nou: Cazul unui elev de la o şcoală din Vaslui, în atenţia poliţiei

Un elev în clasa a VII-a de la Şcoala Gimnazialã “Mihai David” din Negresti se află în atenţia poliţiei, după ce s-a lăudat la colegi că joacã “Balena albastrã” şi si-a tăiat toate hainele.

Un elev în clasa a VII-a de la Şcoala Gimnazialã “Mihai David” din Negresti se află în atenţia poliţiei, după ce s-a lăudat la colegi că joacã “Balena albastrã” şi si-a tăiat toate hainele.

Băiatul nu a mai fost la cursuri de două săptămâni, potrivit unei notificări transmise Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui de directorul unităti de învăţământ, Vlăduţ Frăţiman.

Acesta le-a explicat şefilor din învãtãmântul vasluian că un elev, care lipseste de două sãptãmâni de la scoală, s-ar fi lăudat în fata colegilor că este înscris în celebrul joc “Balena albastrã”. Se pare că acesta şi-ar fi desenat pe mână semnul specific jocului, ba chiar ar fi recurs la un gest ce seamãnã cu probele impuse în joc: şi-a tăiat toate hainele.

“Elevul este în clasa a VII-a, este cuminte, nu a făcut probleme pânã acum. Cred că e un copil sensibil, ce trece printr-o perioadã mai dificilã, dar eu nu cred cã a intrat în jocul acesta, ci a fost mai mult o laudă a lui. A vrut să braveze. Însă, în orice caz, este sub monitorizarea noastrã”, a precizat directorul şcolii.

Potrivit presei locale, totul ar fi pornit în urmă cu două săptămâni, când cineva ar fi zgâriat tabla din sala de clasă. "O fetiţă l-a acuzat pe el că ar fi de vinã. I-a fost frică de repercusiuni, că ar trebui să plăteascã. Pe fondul unei neîntelegeri cu mama, care nu ar fi vrut să îl ajute să-şi repare bicicleta, a fãcut o criză de nervi, şi-a tãiat toate hainele şi nu a mai venit la scoală două sãptãmâni", a mai povestit directorul.

Potrivit acestuia, copiii din şcoală au fost informaţi cu privire la pericolul reprezentat de acest joc, iar diriginţii le-au explicat părintilor să fie mai atenţi în perioada aceasta la comportamentul lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » BALENA ALBASTRĂ loveşte din nou: Cazul unui elev de la o şcoală din Vaslui, în atenţia poliţiei