Antena Meniu Search
x

IMAGINI CUTREMURĂTOARE! Ce s-a întâmplat în primele clipe după ce clubul Bamboo a luat foc

Clubul Bamboo putea fi Colectiv 2. Un incendiu puternic a ras din temelii unul dintre cele mai luxoase localuri de noapte. Sute de oameni petreceau în momentul în care flăcările uriaşe s-au aprins, nu e clar unde şi din ce motiv.

Vezi și

Clubul Bamboo putea fi Colectiv 2. Un incendiu puternic a ras din temelii unul dintre cele mai luxoase localuri de noapte. Sute de oameni petreceau în momentul în care flăcările uriaşe s-au aprins, nu e clar unde şi din ce motiv.

Cert e că tinerii s-au aruncat în piscină şi au escaladat garduri, pentru a se salva. Planul roşu a fost activat, zeci de salvatori au declanşat o misiune imposibilă. Nu au putut intra înăuntru, ore bune nici nu s-a ştiut dacă cineva a fost prins sub dărâmături. 

Reporterii Observator au obţinut imagini din momentul în care în club se instalează panica. 44 de oameni au ajuns la spitale, cu intoxicaţii din cauza fumului. 

-Sunt momentele în care panica se instalează. În urma acestor tineri, flăcările înghit clubul. Cuprinşi de teamă, se urcă unul peste altul, escaladează gardul înalt şi se roagă ca nimeni să nu fi fost prins înăuntru. 

Pe acelaşi subiect

Reporteri Observator au obţinut imaginile din momentul în care se dă alarma. 

-E jos, e afară, e afară!

-Ieşi afară, că a luat foc clubul!

Ora 3 şi 32 de minute. Un barman dă primul anunţul la 112. În clubul Bamboo, încă petreceau sute de tineri. Muzica nu se opreşte. În imaginile obţinute de jurnaliştii de la Cancan se observă cum se încearcă stingerea focului cu extinctoare. 

Dar angajaţii sunt nevoiţi să renunţe. Pe malul lacului Tei, sunt cuprinse de flăcări sala de evenimente, ballroom-ul, şi incinta clubului renumit nu doar în Bucureşti, ci şi în Europa. Localul preferat al vedetelor şi al tinerilor de bani gata arde din temelii. Este transformat în scrum. Un filmuleţ de la petrecere este distribuit pe internet şi arată cum se distrau tinerii cu doar câteva zeci de minute înainte. 

Salvatorii au declanşat planul roşu de salvare. Au adus peste 30 de autospeciale de stingere, două spitale mobile, iar în sprijin au ajuns şi scafandrii, temându-se că au fost victime care s-au aruncat în lac, pentru a se salva.

44 de răniţi au, în total, la spitale. Unii dintre ei au plecat singuri, cu taxiul, din faţa clubului. Înainte de răsărit, ambulanţele păreau că nu fac faţă. 

În salvări, tinerii îşi îmbrăţişau prietenele îngheţate. Mulţi dintre ei erau în hipotermie. 

Nu au arsuri, dar au inhalat fumul toxic. Putea fi un al doilea Colectiv. Şi-au spus cu toţii asta. Pompierii şi poliţiştii au fost nevoiţi să mute cu mâinile goale maşinile din calea lor. 

Misiunea de stingere a flăcărilor a durat mai bine de şase ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » IMAGINI CUTREMURĂTOARE! Ce s-a întâmplat în primele clipe după ce clubul Bamboo a luat foc