Antena Meniu Search
x

Bancherii se bat pentru clientii VIP

Exista si clienti bancari fericiti. Intr-o perioada in care putini sunt romanii care vor sa auda de credite, persoanele cu bani au parte de un tratament VIP cand trec de usa bancilor

Vezi și

Mihail Rotenberg este un om de afaceri care calatoreste cel putin de doua ori pe luna in strainatate. Pentru ca nu are timp sa-si faca planuri de calatorie, se bazeaza foarte mult pe cele sase carduri de credit premium pe care le detine. Le foloseste pentru a-si cumpera biletele de avion, pentru rezervari la hotel sau inchirieri de masini. “Mai toate cartile de credit premium ofera aceasta asigurare de sanatate in strainatate. Poti sa faci tranzactii de 20.000 – 30.000 de euro practic nelimitate daca dai un telefon“, a spus barbatul.

Pentru clienti ca Mihail Rotenberg, bancile au oferte de nerefuzat. Lista avantajelor cuprinde asigurari de calatorie pentru toata familia, acces preferential la imbarcare, discounturi la magazinele de lux si posibilitatea de a negocia aproape orice.

Alta este atitudinea bancherilor cand vine vorba insa de clientii cu venituri reduse. Au marit comisioanele pentru orice activitate bancara, iar evaluarea pentru un credit este mult mai dura. In plus, reprezentantii institutiilor financiare incearca din rasputeri sa convinga autoritatile sa nu ii oblige sa inapoieze comisioane incasate ilegal in valoare de un miliard de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Bancherii se bat pentru clientii VIP