Antena Meniu Search
x

O bandă de hoţi români a dat spargeri de 500.000 de euro!

Şase români au fost arestaţi în Spania, pentru furturi. explozive! Indivizii acţionau doar pe timpul nopţii, un lucru lesne de înţeles, în condiţiile în care aruncau în aer bancomate.

Vezi și

Banda de hoţi a acţionat în mai multe ţări din Europa, dar numai spaniolii au reuşit să-i captureze. La o primă estimare, românii au reuşit să fure minimum o jumătate de milion de euro.

Când au fost încătuşaţi de poliţie, hoţii tocmai se pregăteau să arunce în aer un bancomat. Membrii brigadei anti-tero îi filau pe români de săptămâni bune. Au vrut, însă, să îi surprindă în flagrant.

Au fost reţinute, în total, şase persoane, toate de naţionalitate română. Se fac vinovaţi, până acum, de 18 furturi din ATM-uri.

Românii au început seria jafurilor în Valladolid, cu un an în urmă. Încurajaţi apoi de succesul înregistrat, şi de parfumul banilor uşor câştigaţi, au continuat. Au trecut prin Zaragoza apoi, ca să nu le fie luată urma, au plecat în Marea Britanie. Poliţia crede că au dat spargeri şi în alte ţări din estul şi centrul Europei, înainte de a se întoarce în Spania, în Murcia.

Aruncau în aer bancomatul, dar şi camerele alăturate celei în care se afla bancomatul punând, astfel, în pericol, şi oamenii care se aflau în apropiere.

Cu această tehnică, se crede că românii au furat cel puţin jumătate de milion de euro. Şi nu intenţionau să se oprească aici. După arestare, poliţia a găsit în locuinţa unuia dintre ei planul de atac pentru a arunca în aer încă patru bancomate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O bandă de hoţi români a dat spargeri de 500.000 de euro!