Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Argeş şi-a uitat la bancomat şi banii şi cardul

Un bărbat din Câmpulung, Argeş, a reuşit să-şi uite în bancomat, din motive necunoscute, atât cardul cât şi banii pe care tocmai îi scosese. Norocul lui a fost o patrulă de jadarmi care se afla în misiune de patrulare, care a trecut prin zonă la scurt timp după ce omul a plecat.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 30.04.2019, 21:56

Un bărbat din Câmpulung, Argeş, a reuşit să-şi uite în bancomat, din motive necunoscute, atât cardul cât şi banii pe care tocmai îi scosese.

Norocul lui a fost o patrulă de jadarmi care se afla în misiune de patrulare, care a trecut prin zonă la scurt timp după ce omul a plecat.

Şi-a uitat în bancomat atât banii, cât şi cardul

O patrulă de jandarmerie care se afla în misiune de patrulare prin centrul municipiului Câmpulung, a descoperit în această după amiază o sumă de bani și un card bancar în imediata apropiere a unui bancomat.

Jandarmii au intrat în unitatea bancară de care aparținea bancomatul, iar cu ajutorul angajaților băncii au reușit să identifice posesorul banilor, informează observatordearges.ro.

Suma de 460 de lei împreună cu cardul au fost restituiți proprietarului de drept, acesta adresându-le mulțumiri jandarmilor pentru gestul lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Argeş şi-a uitat la bancomat şi banii şi cardul