Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Bacău a început să distrugă sala de jocuri, după ce a pierdut o sumă mare la păcănele

Un bărbat din Bacău, cu gândul la câştiguri uriaşe şi bani făcuţi fără muncă, a intrat într-o sală de jocuri din Comăneşti şi a început să joace la păcănele. După ce a pierdut totul, până la ultimul leu, bărbat s-a înfuriat şi a început să distrugă aparatele.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 18.11.2019, 18:41

Băcăuan supărat că a pierdut totul la păcănele se apucă să distrugă sala
A pierdut toţi banii la păcănele, aşa că a început să distrugă aparatele - Observator.tv

Un bărbat din Bacău, cu gândul la câştiguri uriaşe şi bani făcuţi fără muncă, a intrat într-o sală de jocuri din Comăneşti şi a început să joace la păcănele. După ce a pierdut totul, până la ultimul leu, bărbatul s-a înfuriat şi a început să distrugă aparatele.

Angajaţii au sunat la 112, iar în scurt timp au sosit şi jandarmii, care l-au calmat imediat pe jucătorul furios.

Decepţie la păcănele

Un echipaj de jandarmerie a fost sesizat despre faptul că un tânăr pe fondul unor nemulțumiri personale provocate de pierderea unei sume de bani, a lovit cu pumnul și a spart displayul și  ecranul de protecție al unui aparat de jocuri, proprietatea unei sălii de jocuri din localitatea Comănești.

Jandarmii s-au deplasat imediat la faţa locului, unde au identificat  persoana în cauză, iar  în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că cele sesizate se confirmă, persoana fiind condusă la sediul unității în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Bacău a început să distrugă sala de jocuri, după ce a pierdut o sumă mare la păcănele