Antena Meniu Search
x

Bank of Cyprus ramane inchisa inca doua saptamani

Unda crizei din Cipru se resimte si in Romania. Cei care au conturi la Bank of Cyprus mai au de asteptat doua saptamani, pana cand vor avea acces la banii lor.

Vezi și

Clientii Bank of Cyprus sunt disperati. Dupa ce au asteptat o saptamana sa isi acceseze conturile bancare, astazi au primit o noua lovitura. Institutia a prelungit perioada de suspendare a operatiunilor bancare pentru inca doua saptamani. In acest timp se vor purta negocieri pentru preluarea sucursalelor din Romania.

Clientii ingrijorati au trecut pe la sediile bancii cipriote pentru a se interesa de soarta banilor lor. Insa au gasit usile inchise si doar un afis lipit de geam.

Decizia de a inchide sucursalele din tara noastra a fost luata pentru ca banca este in proces de reorganizare ca urmare a crizei financiare din Cipru. La sfarsitul lunii septembrie 2012, Bank of Cyprus din Romania avea depozite in valoare de 245 de milioane de euro. Dar economiile romanilor sunt garantate, in Cipru, in limita a 100.000 de euro.

Banca Centrala a Republicii Cipru a decis prelungirea suspendarii operatiunilor sucursalei din Romania a Bank of Cyprus pentru perioada cuprinsa intre 8 aprilie - 22 aprilie a.c. inclusiv. Aceasta prelungire este necesara pentru derularea negocierilor in scopul vanzarii sucursalei din Romania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Bank of Cyprus ramane inchisa inca doua saptamani