Antena Meniu Search
x

Bănuielile s-au confirmat! Fata dispărută a fost găsită fără viață

Cele mai dureroase bănuieli ale tatălui s-au adeverit: fiica lui şi-a găsit sfârşitul la doar 16 ani, în râul Bistriţa. În a cincea zi de căutări, apele i-au scos la suprafaţă trupul, sub ochii mamei

Vezi și

Cele mai dureroase bănuieli ale tatălui s-au adeverit: fiica lui şi-a găsit sfârşitul la doar 16 ani, în râul Bistriţa. În a cincea zi de căutări, apele i-au scos la suprafaţă trupul, sub ochii mamei 

Dorul de mamă a săpat însă adânc în sufletul Claudiei. Şi o dezamăgire în dragoste ar fi făcut-o să sufere în plus. A plecat de la liceu cu ochii în lacrimi. În camera ei, poliţiştii au găsit un mesaj sfâşietor scris după plecarea mamei.

Moartea Claudiei a adus-o în ţară pe mama căreia copila i-a dus dorul luni întregi. Divorţul părinţilor şi plecarea mamei în Italia au săpat adânc în sufletul fetei de 16 ani. A suferit în tăcere. Pe un colţ de hârtie, în urmă cu două luni, Claudia şi-a scris frica.

Tatăl a bănuit că se întâmplă ceva cu fata lui, dar a sperat că timpul vindecă tot. Când locul mamei a fost luat, acasă, de o altă femeie, în inima Claudiei s-a mai deschis o rană.

Când peste toate a venit şi o dezamăgire în dragoste, a fost prea mult pentru Claudia. Colegele de cămin au văzut chiar urme de violenţă pe trupul fetei.

La 12 ziua, s-a certat cu un prieten, a inceput sa planga si aplecat din camin cu rolele.

A fost ultima oară când Claudia a fost văzută în viaţă. Fata s-a oprit la nici un kilometru distanţă de căminul colegiului economic, unde era elevă, pe digul de lângă răul Bistriţa. Locul unde, a doua zi, un unchi i-a găsit rolele şi ochelarii de soare. Seara târziu, le-ar fi scris un mesaj colegelor de cameră în care le-a spus că apa Bistriţei e învolburată.

Moartea Claudiei este suspectă pentru procurori. Aşteaptă rezultatul necropsiei şi iau în calcul orice variantă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Bănuielile s-au confirmat! Fata dispărută a fost găsită fără viață