Antena Meniu Search
x

Bar spulberat de expolozie! O femeie era cât pe ce să fie aruncată în aer

O explozie puternică a zguduit astăzi o comună din judeţul Mureş! Într-un bar din localitate, o femeie a fost cât pe ce să fie spulberată de suflul exploziei. Norocul ei este doar a întredeschis uşa ca să apese pe întrerupător, ca să aprindă lumina. Aşa că pagubele sunt doar materiale. (

Vezi și

O explozie puternică a zguduit astăzi o comună din judeţul Mureş! Într-un bar din localitate, o femeie a fost cât pe ce să fie spulberată de suflul exploziei. Norocul ei este doar a întredeschis uşa ca să apese pe întrerupător, ca să aprindă lumina. Aşa că pagubele sunt doar materiale. 

Numai că proprietarul nu s-a grăbit să remedieze problemele. Aşa că, în această dimineaţă, când o angajată a deschis uşa barului din localitatea Sângeorgiu de Mureş s-a deschis şi a aprins lumina, totul a bubuit în interior. 

Deflagraţia a distrus pereţii imobilului şi tavanul. Pur şi simplu, bucăţi din ziduri s-au împrăştiat în toată încăperea. 

La faţa locului au ajuns şi angajaţii distrubuitorului de gaze. Urmează să se stabilească cu exactitate de la ce s-a produs explozia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Bar spulberat de expolozie! O femeie era cât pe ce să fie aruncată în aer