Antena Meniu Search
x

Video Bărbat bătut cu lopata după ce a reclamat o inundaţie, în Dâmboviţa: ,,Nu l-a lovit nimeni, a căzut el"

A fost scandal monstru într-o comună din Dâmboviţa. Administratorul centrului de zi pentru copii a fost bătut cu pumnii si lopeţile de către vecinii din sat. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere.

de Redactia Observator

la 04.06.2021, 14:15

Vezi și

Totul ar fi pornit după ce bărbatul a reclamat că s-a inundat curtea centrului, după ce localnicii au făcut o parcare care nu mai permite să se scurgă apa de ploaie. Pe camerele de supraveghere se vede momentul în care bărbatul este luat la bătaie cu pumnii şi lopeţile, iar apoi este fugărit într-o parte a curţii unde camerele nu filmează. Cu toate acestea, unul dintre cei implicați în scandal susține că bărbatul s-a accidentat singur. ,,Nu l-a lovit nimeni a căzut el. A fost problemă de asta, de parcarea asta. Apa fiind foarte mare a venit până aici pe asfalt, eu cu ce eram de vină, a plouat mult” spune el.

Administratorul centrului spune însă că parcarea vecinilor ar fost făcută ilegal şi din cauza ei se inundă toată zona când plouă. ,,Sunt băgate nişte tuburi, vecinii de peste drum au făcut o parcare pentru tirurile lor personale şi am zis să scoatem tuburile să dăm drumul la apă să curgă la vale”, spune Cătălin - administratorul centrului.

Administratorul centrului a ajuns la spital

În urma incidentului, victima a fost internată. Medicii vorbesc despre suspiciunea unei fracturi de coloană. Bărbatul spune că va face plângere la poliţie pe numele celor care l-au agresat. Între timp, poliţia a deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe.

Elena Firoiu - purtător de cuvânt al Spitalului județean de urgență din Târgoviște: ,,Un traumatism cranio-cerebral şi de coloană vertebrală. Pacientul a fost examinat de medicul de la urgenţe şi de către ortopedul reumatolog.’’

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Bărbat bătut cu lopata după ce a reclamat o inundaţie, în Dâmboviţa: ,,Nu l-a lovit nimeni, a căzut el"