Antena Meniu Search
x

Bărbat din Dâmbovița electrocutat pe un stâlp, după ce s-a certat cu tot satul

S-a certat cu tot satul, după care s-a urcat pe un stâlp şi a strigat că sare de acolo. Un bărbat de 50 de ani, dintr-un sat din Dâmboviţa, nu a mai apucat să-şi pună în practică ameninţarea. Beat fiind, s-a atins de nişte fire electrice şi a picat inconştient. Acum se află în stare gravă la spital. Informaţii cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 11.07.2020, 11:47

Vezi și
  • Bărbatul a fost transportat la spital, în stare gravă
  • Mama lui spune că avea episoade violente la beție

Locuitorii din Săteni povestesc că bărbatul s-a urcat pe stâlp când era încă lumină afară. Iar de acolo, de sus, a amenințat că se sinucide.

La un moment dat, însă, s-a așezat pe un bazin al transformatorului, între mai multe fire de electricitate. S-a atins de ele iar tensiunea l-a aruncat de pe stâlp peste un gard.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul era cunoscut în sat ca mare consumator de alcool. Chiar mama lui spune că bea destul de mult și că era extrem de violent cu toată lumea, inclusiv cu ea.

"Eu m-am pitulat şi m-am dus repede în casă, eram la poartă şi m-am dus repede în casă, m-am încuiat. Frică. A vrut odată să bage cuţitul în mine", a povestit mama bărbatului.

După ce a fost aruncat de pe stâlp, la fața locului a ajuns imediat un echipaj de la ambulanță care i-a acordat primul ajutor. Apoi l-a transportat la spitalul de urgență din Târgoviște în stare gravă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Bărbat din Dâmbovița electrocutat pe un stâlp, după ce s-a certat cu tot satul