Antena Meniu Search
x

Bărbat de 52 de ani, mâncat de viu de câini!

Doi oameni au fost devoraţi de maidanezi, iar primarul anunţă că, la el în comună, nu există câini fără stăpân. Şi, totuşi, pe un câmp din Brăila, de la marginea drumului european, e iadul, strigă oamenii! Un bărbat a fost mâncat de viu de animale.

Vezi și

 Era prea sărac să-şi permită un bilet de autobuz şi a îndrăznit să plece, pe jos, spre casă. Pe tărâmul fiarelor! Sunt doi câini alungaţi de un poliţist. Dar câmpul e mare. Şi nimănui nu pare să-i pese de iadul din Bărăgan.

Dar sunt. Nici măcar nu trebuie căutaţi. Sunt peste tot. Se văd şi - mai ales- se aud. Se auzeau chiar şi atunci când poliţia a venit să ridice trupul unei victime. Un bărbat sfâşiat de fiare.

Au găsit doar scheletul omului de 52 de ani. Fusese mâncat de viu! Povestea lui nea Iavaz Stan e sfâşietoare. Plecase cu ambulanţa, de acasă, din Însurăţei, la Spitalul din Brăila, în ziua de Paşte.

Medicii l-au consultat şi l-au lăsat să plece acasă. Era singur. Aşa era viaţa lui. Fără ajutor. Avea doar şapte lei în buzunar şi un drum lung de parcurs. 60 de kilometri.

Şi-a dat seama că trebuie să meargă pe jos. Nu avea cum să plătească un bilet de autobuz. Nu a cerşit, şi-a luat inima în dinţi şi-a plecat la drum. Şi-a mers o zi întreagă. 25 de kilometri. Până când s-a întâlnit cu haita de câini.

Rudele lui nea Iavaz Stan n-au nici măcar ce îngropa. Acum o lună, trupul unei femei care fusese înjunghiată a fost devorat de fiare. În acelaşi loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Bărbat de 52 de ani, mâncat de viu de câini!