Meniu
Search
x

După ce a stat 14 zile într-un centru de carantină din Bușteni, un bărbat din Ploiești și-a dorit să rămână voluntar

Nu doar medicii fac tot ce pot pentru binele semenilor. Şi oamenii simpli dau o mână de ajutor în lupta cu coronavirusul. După ce a stat 14 zile într-un centru de carantină, un bărbat a decis să nu mai plece acasă.

De Redactia Observator la 06.04.2020, 15:28
Vezi și

Nu doar medicii fac tot ce pot pentru binele semenilor. Şi oamenii simpli dau o mână de ajutor în lupta cu coronavirusul. După ce a stat 14 zile într-un centru de carantină, un bărbat a decis să nu mai plece acasă. A rămas să fie voluntar în centrul de la Buşteni. Bărbatul de 45 de ani, îi ajută pe angajaţi să pregătească masa şi să le-o servească persoanelor aflate în izolare. Tot ce a cerut în schimb a fost o masă caldă şi un pat unde să doarmă. 

Ploieşteanul de 45 de ani a primit săptămâna trecută, din partea Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, documentul prin care avea voie să plece din carantină. A decis, însă, să rămână.

Ciprian Popa- voluntar: Am stat doua saptamani in carantina. In perioada asta, am cautat nr la dl director sa vb cu dansul. El a spus ca altceva nu poate să imi ofere decat o farfurie de mancare si un pat de dormit.

A rămas impresionat de efortul celor care îi îngrijesc pe oamenii aflaţi în carantină, la Buşteni. Aşa că, a decis să dea o mână de ajutor.

Liliana Miniculescu- Purt. De Cuv. Prefectura Prahova: Este un gest apreciabil pentru ca el a fost impreisonat de faptul ca in fiecare zi, doamnele si domnisoarele erau cele care descarcau baxurile cu apa si care ulterior le urcau psre pesroanele carantinate

Ciprian Popa- voluntar: Ajut colegii, de dimineata, sa ducem micul dejun in fiecare camera, la 8 fara 15. Dupa o ora ma duc sa strang de la fiecare camera caserolele goale.

Este obişnuit cu lipsurile din sistemul sanitar, încă de acum trei săptămâni, dar face tot ce poate pentru a-şi ajuta semenii.

Ploieşteanul are trei copii, iar de curând a devenit bunic. Dar nu a ajuns să îşi cunoasca încă nepotul. Se va întampla asta probabil, aşa cum spune chiar el, când din centrul de la Buşteni va pleca şi ultima persoană din carantină.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » După ce a stat 14 zile într-un centru de carantină din Bușteni, un bărbat din Ploiești și-a dorit să rămână voluntar

Breaking News

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman