Antena Meniu Search
x

Bărbat rătăcit cu Google Maps în Bucegi. Plouă și e ceață, Salvamont intervine în condiții foarte grele

Intervenție extrem de dificilă a salvamontiștilor din Prahova. Aceștia caută un bărbat care se rătăcit încercând să ajungă pe Platoul Bucegi. 

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 03.10.2019, 22:29

Bărbat rătăcit pe Platoul Bucegi
Salvamont Prahova, intervenție dificilă în Bucegi pentru găsirea unui bărbat care s-a rătăcit - Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont

Intervenție extrem de dificilă a salvamontiștilor din Prahova. Aceștia caută un bărbat care s-a rătăcit încercând să ajungă pe Platoul Bucegi. 

Potrivit Salvamont, o acţiune dificilă de căutare a unui bărbat blocat in Bucegi este în desfăşurare, joi seara. Bărbatul a apucat să ceară ajutor, dar nu a putut preciza clar unde se află, motiv pentru care localizarea lui este foarte greu de realizat.

În plus, în zonă plouă și este ceață.

"Salvamontiştii din Buşteni şi Prahova caută de două ore în condiţii de ploaie şi ceaţă, un bărbat care vroia să ajungă pe Platoul Bucegi. Acesta s-a lăsat ghidat de Google Maps şi s-a rătacit", arată Salvamont România, pe pagina de Facebook.

Dispeceratul National Salvamont va reveni cu informații.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Bărbat rătăcit cu Google Maps în Bucegi. Plouă și e ceață, Salvamont intervine în condiții foarte grele