Antena Meniu Search
x

Amendă uriașă pentru un timișorean care a aruncat salteaua la colț de stradă

Polițiștii locali din Timișoara fac un apel către locuitorii orașului să nu mai arunce gunoaiele la întâmplare. Mai ales că există camere de supraveghere pe cele mai multe străzi, iar amenzile sunt usturătoare.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 13.01.2020, 17:27

Timișorean amendat după ce a aruncat o saltea la gunoi
Timișoreanul va plăti o mică avere pentru decizia neinspirată - Politia Locala Timișoara

Polițiștii locali din Timișoara fac un apel către locuitorii orașului să nu mai arunce gunoaiele la întâmplare. Mai ales că există camere de supraveghere pe cele mai multe dintre străzi, iar amenzile sunt usturătoare.

Chiar zilele trecute un bărbat a fost surprins pe camere în timp ce căra în spate o saltea, cu scopul de a o arunca la colț de stradă.

Identificat de oamenii legii, bărbatul a primit o amendă de 6.000 de lei, fiind obligat să ia înapoi gunoiul aruncat la întâmplare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și nu este singurul caz de acest gen. Doar anul trecut polițiștii locali au dat peste 2.500 de sancțiuni celor care au abandonat diverse obiecte în locuri nepotrivite.

Deși usturătoare, amenzile nu par ai speria prea mult pe cetățeni, așa că aceștia aruncă în continuare obiecte sau mobilier din casa fără nicio preocupare pentru locul unde fac acest lucru.

Cei care nu respectă legea și repeta faptele riscă amenzi de până la 15.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Amendă uriașă pentru un timișorean care a aruncat salteaua la colț de stradă