Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Tulcea a stat suspendat, la câţiva metri deasupra pământului, agăţat de un suport de rufe

Un bărbat a stat proximativ șapte ore suspendat, la câţiva metri deasupra pământului, agăţat de un suport de rufe.

Vezi și

Un bărbat a stat proximativ șapte ore suspendat, la câţiva metri deasupra pământului, agăţat de un suport de rufe. Căzuse de la etajul al patrulea, după ce a încercat să intre în casă de pe acoperiş. În zadar a bătut în geamul vecinei. Femeia s-a speriat, nu i-a deschis şi l-a lăsat să atârne de uscător.

Era puţin după ora 7 dimineaţa, când mai mulţi locatari l-au observat în cele din urmă pe vecinul lor, agăţat de bloc. Isprava lui începuse, însă, la miezul nopţii.

Dumitru Vâlcu, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea: "Puţin băut fiind, a pierdut cheia de la garsonieră, s-a urcat pe bloc, el stătea la etajul patru, a crezut că poate intra în garsoniera dânsului."

Impulsul temerar dat de alcool a fost la un pas să îl coste viaţa. Bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut de la o înălţime de peste 15 metri. Mâna salvatoare i-a fost uscătorul de rufe al unei vecine, montat pe zidul exterior al blocului, două etaje mai jos.

În lunga sa noapte albă, bărbatul ar fi încercat să ceară ajutor. A bătut chiar şi la fereastra femeii pe frânghia căreia aterizase.

Lucian Surdu, victime accidentului: "Mai ţipam. Maxim trei minute sau cinci minute, după care mă epuizam iar. Câteodata, seara, circulă lumea pe aici, dar aseară s-a întâmplat să nu circule nimeni."

Odată cu zorii zilei, a venit şi salvarea. O trecătoare i-a auzit vocea sleită şi, când a realizat ce s-a întâmplat, a sunat la 112.

Îngheţat, tulceanul a fost dus la spital pentru control, însă medicii i-au dat drumul acasă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Tulcea a stat suspendat, la câţiva metri deasupra pământului, agăţat de un suport de rufe