Antena Meniu Search
x

Barbatul acuzat ca l-a omorat pe Abel Apostol ar fi planuit sa-l asasineze pe primarul Aradului!

Pe masura ce ancheta avanseaza, ies la iveala informatii socante despre barbatul acuzat ca l-a omorat pe omul de afaceri aradean Abel Apostol. Politistii au aflat ca, acum cativa ani, individul ar fi planuit sa-l asasineze si pe primarul Aradului

Vezi și

Anchetatorii sunt convinsi ca Adrian Buleu si-a dus la capat scenariul sinistru. Si au reusit sa-i convinga si pe judecatori de asta. Desi le lipseste cel mai important argument: cadavrul.

“Am decis arestarea dumneavoastra preventiva pe o perioada de 29 de zile, incepand cu data de astazi, pana pe 6 iunie 2013, inclusiv”, au spus oamenii legii. Procurorii sunt convinsi ca au de-a face cu un individ extrem de periculos.

De altfel, anchetatorii au aflat ca, in 2010, suspectul si-a luat un pistol cu bile de cauciuc, pentru care a obtinut permis de port-arma. Se lauda ca vrea sa-l omoare. pe primarul Aradului. Edilul nu a dorit sa comenteze cele aflate.

In plus, barbatul a devenit violent chiar si atunci cand a fost retinut. Ca sa-l incatuseze, politistii au fost nevoiti sa apeleze la forta. In aceasta dimineata, politistii au continuat cautarile in Padurea Vladimirescu, acolo unde a fost gasita masina suspectului, incendiata. Cautarile au fost extinse si in celelalte paduri din apropierea Aradului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Barbatul acuzat ca l-a omorat pe Abel Apostol ar fi planuit sa-l asasineze pe primarul Aradului!