Antena Meniu Search
x

Barbatul care a batut-o pe fiica lui Cornel Palade se declara nevinovat

Barbatul care a batut-o pe fiica lui Cornel Palade n-a vrut nici macar sa isi ceara scuze! Mai mult, el a sustinut in fata anchetatorilor ca e nevinovat

Vezi și

A fugit, de camerele de filmare, dar in fata politistilor s-a jurat ca n-a atins-o cu un deget pe Andrada. Este in continuare sofer la regia de transport Bucuresti, iar fata zace pe patul de spital. Este vorba despre soferul de autobuz care a confundat soseaua cu jungla si s-a purtat ca un salbatic. A crezut ca legea se face cu pumnii si a lovit fara mila o femeie. "A dat cu pumnii, cu picioarele, a inceput sa ma scuipe, sa ma ameninte cu moartea",a povestit Andrada Palade. Agresorul nu pare sa regrete. Mai mult, nici macar nu recunoaste ca ar fi vinovat. "Din investigatiile mai amanuntite s-a aflat ca am lichid in burta. Si eu nici nu stiu ce inseamna asta", a mai spus fata.

Acum se pare ca lucrurile sunt putin mai grave, va trebui sa faca din nou un computer tomograf la cap, trebuie sa faca o ecografie abdominala. ,,Greseala'' tinerei este ca si-a permis sa claxoneze, dar a platit cu varf si-ndesat.

"Nu este vinovat de absolut nimic, a fost un incident in trafic, lucratorii de la politie se vor ocupa, sunt mii de astfel de incidente in care soferii nostri nu raspund la provocari", a declarat Miha Tranca, un angajat RATB. ,,Un incident'' care o va mai tine probabil pe Andrada cateva zile bune in spital.

Angajatul RATB este acum cercetat pentru loviri si alte violente. Daca va fi gasit vinovat, ar putea ajunge la inchisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Barbatul care a batut-o pe fiica lui Cornel Palade se declara nevinovat