Antena Meniu Search
x

Bărbatul care a sfârşit carbonizat în propria maşină, identificat

Bărbatul care a sfârşit carbonizat în propria maşină a fost identificat. Era proprietarul unui bar şi avea fete gemene care îşi făcusera un viitor departe de ţară.

Vezi și

Bărbatul care a sfârşit carbonizat în propria maşină a fost identificat. Era proprietarul unui bar şi avea fete gemene care îşi făcusera un viitor departe de ţară.

Poliţiştii n-au desluşit, însă, şi circumstanţele morţii. Bănuiesc că ar fi fost o sinucidere. Ultimele ore din viaţa bărbatului şi traseul pe care l-a urmat sunt indiciile cele mai importante.

Un morman de fiare. Atât a mai rămas din maşina în care a ars bărbatul. Focul a fost atât de violent încât, doar caroseria a rezistat. Tot ce n-a fost metal, s-a făcut scrum. La fel şi cel care stătea la volan.

Bărbatul era din Botoşani. Avea 62 de ani şi două fete gemene plecate în Danemarca. Cu soţia, însă, nu se prea înţelegea. Certurile dintre ei au fost remarcate şi de muncitorii care lucrau la cabana pe care a vândut-o în 2007.

După ce a vândut cabana, bărbatul a deschis un butic în spatele blocului din care mai scotea câţiva bani. În ziua morţii a plecat din oraş. S-a oprit în Dej, la trei sute de kilometri de casă. A alimentat la benzinărie, după care a fost văzut de două ori la ieşirea din oraş. În final, s-a oprit pe un câmp.

În apropierea maşinii arse, poliţiştii au găsit o canistră, iar pe locul din dreapta soferului, un cuţit. Tatăl încă nu a aflat de moartea bărbatului. Autorităţile trebuie să decidă acum dacă a fost sinucidere sau crimă.

Un caz asemănător a avut loc în urmă cu 9 luni. Pastorul Adrian Blaga şi băiatul său de 9 ani au fost găsiţi morţi într-o maşină abandonată pe un câmp dintr-o comună din Stau Mare. Probele ADN au demonstrat că pastorul şi-a ucis fiul şi apoi şi-a luat viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Bărbatul care a sfârşit carbonizat în propria maşină, identificat