Antena Meniu Search
x

Bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu va fi lăsat liber

Acuzat de ultraj şi violenţă, constănţeanul de 39 de ani şi-a petrecut noaptea în arest şi a fost supus unui control psihiatric

Vezi și

Acuzat de ultraj şi violenţă, constănţeanul de 39 de ani şi-a petrecut noaptea în arest şi a fost supus unui control psihiatric

Adrian Zglobiu s-a apropiat de şeful statului când acesta a coborât de la bordul navei şcoală "Mircea" si l-a scuipat! Surprinşi de atac, ofiţerii SPP au făcut scut în jurul lui Traian Băsescu. După ce s-a şters pe frunte, preşedintele a continuat să strângă mâini şi a dat autografe.

Adrian Zglobiu are 39 de ani, este şomer şi locuieşte în Constanţa într-un cartier sărman, împreună mama şi sora lui bolavă de cancer. Vecinii spun că sărăcia l-ar fi împins la revoltă.

Bărbatul care l-a scuipat pe preşedinte a fost audiat la poliţie. Apoi, a fost trimis la Spitalul de Neuropsihiatrie din Palazu Mare, unde l-au evaluat psihiatrii. După ce l-au reţinut pentru 24 de ore, procurorii nu au mai cerut arestarea lui. Acesta va fi anchetat în libertate pentru ultraj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu va fi lăsat liber