Antena Meniu Search
x

Bărbatul din Argeş care şi-a UCIS fosta soţie în faţa copiilor, de NEGĂSIT. Localnicii îngroziţi s-au BARICADAT în case, poliţia îl caută în pădure

Bărbatul care și-a ucis fosta soție în fața copiilor este căutat de anchetatori de douăzeci și patru de ore. Argeșeanul s-a făcut nevăzut după ce i-a luat viața celei care îl  părăsise, iar polițiști și jandarmi din tot județul au fost mobilizați pe urmele lui.

Bărbatul care și-a ucis fosta soție în fața copiilor este căutat de anchetatori de douăzeci și patru de ore. Argeșeanul s-a făcut nevăzut după ce i-a luat viața celei care îl  părăsise, iar polițiști și jandarmi din tot județul au fost mobilizați pe urmele lui.

Astăzi el și-a sunat fosta soacră, dar și mama. Oamenii din Moșoia, acolo unde a avut loc nenorocirea, sunt îngroziți și spun că se tem să iasă din case până când bărbatul va fi prins. 

De douăzeci și patru de ore satul Zamfirești din  Moșoaia este înțesat de polițiști.

Anchetatorii sunt pe urmele bărbatului în vârstă de 44 de ani, dat acum în urmărire generală după ce i-a luat viața celei care îi dăruise doi copii.

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi"ŢARĂ, ŢARĂ, VREM OSTAŞI!". Armata, în căutare de recruţi voluntari. Vezi cum poţi deveni soldat pe bani

Denisa era cu Cornel de când avea cincisprezeci ani și aveau împreună un băiat și o fată.

În urmă cu trei săptămâni ea l-a anunțat că vrea divorțul, a luat copii și s-a mutat la părinții ei.

Duminică trebuia să își ia și ultimele lucruri din casa pe care o împărțise cu bărbatul și să își vadă fiecare de viața lui numai că fostul ei soț a decis să nu o lase să trăiască fără el.

Citeşte şiMOARTE CUMPLITĂ! O mamă şi-a OTRĂVIT fiica de 9 ani, apoi a ars-o de vie. Totul, ca să se răzbune pe tatăl copilei (VIDEO)

A ucis-o sub ochii copiilor și ai mamei. 

Fugit și urmărit, bărbatul s-a apucat să le dea telefoane rudelor.

A folosit telefonul mobil personal pe care îl avea în buzunar atunci când a plecat. Și-a sunat fost soacră și mama, iar ambele familii sunt acum  îngrozite de spaimă. 

Citeşte şi: O mamă din Argeș a fost UCISĂ de fostul iubit, chiar SUB OCHII COPIILOR! Imagini cu puternic impact emoţional

În Moșoaia au fost organizate mai multe echipe de căutare. Din fiecare, printre polițiști și jandarmi, au fost rugați să facă parte și localnici care cunosc bine pădurile și împrejurimile.

După ce au asistat la nenorocire, copiii au fost duși la rude și urmează să fie luați de bunici după ce va fi prins tatăl lor.

Anchetatorii au stat și ei de vorbă cu cei mici în prezența unui psiholog.

După ce va fi finalizată ancheta, ei vor intra într-un program de consiliere psihologică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Bărbatul din Argeş care şi-a UCIS fosta soţie în faţa copiilor, de NEGĂSIT. Localnicii îngroziţi s-au BARICADAT în case, poliţia îl caută în pădure