Antena Meniu Search
x

Unul dintre baschetbaliştii americani înjunghiaţi la Brăila a părăsit România

Unul dintre baschetbaliştii americani înjunghiaţi la Brăila s-a întors ieri acasă, la Chicago. Plin de răni pe tot corpul, sportivul a decis să părăsească România. Înainte de a pleca, a mărturisit că îl urăşte pe interlopul care l-a atacat.

Vezi și

Unul dintre baschetbaliştii americani înjunghiaţi la Brăila s-a întors ieri acasă, la Chicago. Plin de răni pe tot corpul, sportivul a decis să părăsească România. Înainte de a pleca, a mărturisit că îl urăşte pe interlopul care l-a atacat.

Corpul baschetbalistului american Darrell Bowie este brăzdat de cicatrice, la două săptămâni de la atacul din club. Sportivul a rămas cu răni pe faţă, pe ceafă, pe mâini şi pe abdomen, după loviturile de cuţit aplicate de Daniel Gabriel Husein, zis Dasaev, un interlop din Brăila. Imediat ce a ieşit din spital, Darell a decis să se întoarcă în Statele Unite. 

Darrell Bowie, baschetbalist: "Când un om te înjunghie aici, când te înjunghie în gât, e clar că vrea să te omoare."

Mama sportivului a povestit îngrozită cum a aflat ce s-a întâmplat cu fiul ei, care abia se mutase în România pentru a juca la clubul din Brăila.

Veronica Bowie - mama baschetbalistului: "Soţul meu a venit acasă şi cum a ajuns la uşă a început să mă strige. <<Trezeşte-te! Trezeşte-te! Trezeşte-te!>>. Eram bulversată, somnoroasă! Nu ştiam ce se întâmplase şi am intrat în panică. Am intrat în bucătărie, iar el era pe jos şi mi-a spus că Darrell e rănit!"

Cu un plămân perforat, Darrel a fost transportat cu un elicopter la Bucureşti. Colegul său, şi el atacat, a fost operat în Brăila.

Joseph McClain, baschetbalist: "Individul a venit de nicăieri, ne-a atacat, ne-a lovit cu pumnul colegii. Apoi s-a întors cu un cuţit. L-a atacat pe Darrel Bowie, apoi a venit şi după mine. 

Agresorul a fost arestat după trei zile de la comiterea atacului. Astăzi, unul dintre agenţii de pază ai clubului din Brăila, unde au fost înjunghiaţi cei doi baschetbalişti americani, a fost şi el reţinut pentru mărturie mincinoasă. 

Între timp, localul a fost scos la vânzare. Anunţul a fost postat pe contul de facebook al patronului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Unul dintre baschetbaliştii americani înjunghiaţi la Brăila a părăsit România