Antena Meniu Search
x

Doi indivizi, tată şi fiu, prinşi de pădurar la furat de lemne într-un sat din Dâmboviţa. Totul s-a transformat într-o bătaie cu bâte şi pistoale

Prinşi cu lemnele în căruţă, chiar de pădurar, doi bărbaţi, tată şi fiu au sărit la bătaie în mijlocul străzii.

Vezi și

Prinşi cu lemnele în căruţă, chiar de pădurar, doi bărbaţi, tată şi fiu au sărit la bătaie în mijlocul străzii. Din fericire, pădurarul nu era singur, iar ca să scape din ambuscada creată, unul dintre colegi a scos pistolul şi după ce i-a somat pe suspecţi, a tras un foc în aer.

Bărbatul a fost avertizat că în pădure sunt doi bărbaţi care fură lemne. Împreună cu un coleg şi şeful de district, pădurarul a plecat pe urmele hoţilor.

Cristian Constantin, pădurarul bătut: "I-am prins undeva în zona lacului, la intrarea în satul Cazaci. Se duceau spre casă cu căruţele, le-am ieşit în întâmpinare eu şi şeful de district, unde deja i-am interpelat."

Scene de groază s-au derulat apoi în plină stradă. Cei doi indivizi au devenit agresivi când şeful pădurarului le-a cerut actele pentru transportul de lemne.

Cristian Constantin, pădurarul bătut: "I-a băgat mâna în gât, i-a rupt cămaşa şi haina după el, moment în care eu am sunat la 112. A sărit la mine, a început să mă îmbrâncească, moment în care au am încercat să îl îmbrâncesc în apă, iar atunci am fost lovit din spate cu o bâtă."

O bâtă improvizată chiar din lemnele tăiate din pădure.

Colegul pădurarului a tras un foc de avertisment în aer şi aşa conflictul a fost stopat. Imediat, la locul incidentului au venit  şi poliţiştii, iar silvicultorul agresat a ajuns la spital.

Elena Firoiu, medic la Spitalul Judeţean de Urgenţe Târgovişte: "Diagnosticul final a fost de afirmativ agresiune, contuzie braţ drept şi torace posterior."

Agresorii par că nu au niciun regret, ba chiar susţin că nu ei au început scandalul.

Indivizii sunt cercetaţi acum sub control judiciar pentru 60 de zile. În urmă cu doar câteva zile, cei doi au mai vândut două căruţe cu lemne tăiate tot ilegal din pădure. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Doi indivizi, tată şi fiu, prinşi de pădurar la furat de lemne într-un sat din Dâmboviţa. Totul s-a transformat într-o bătaie cu bâte şi pistoale