Antena Meniu Search
x

Bătaie de joc pe bani publici! Două parcuri NEFUNCȚIONALE au fost „ornamentate” cu SUTE DE COȘURI DE GUNOI!

Localitatea Stăncuța este încă una dintre localitățile din România, în care miliarde de lei au fost cheltuite pentru realizarea unor parcuri fără utilitate

Localitatea Stăncuța este încă una dintre localitățile din România, în care miliarde de lei au fost cheltuite pentru realizarea unor parcuri fără utilitate. 

Potrivti cifrelor oficiale, cele două parcuri ar fi costat 44 de miliarde de lei, iar la o tranformare simplă ajungem la fabuloasa sumă de 1 milion de euro. Evident, că nimeni au ar fi fost de acuzat dacă cele două pseudo-spații verzi ar fi avut și o utilitate. Ambele sunt închise cu lacătul. Copiii din localitate nu se pot juca acolo, iar sutele de bănci și pubele au fost acoperite de buruienile care cresc cu nemiluita.

Explicația edilului din această localitate așezată în Lunca Dunării este că orice ploaie mai acătării transofrmă părculețele în două piscine naturale, acestea fiind construite în locuri predispuse la inundații.

În aceste condiții, mai marii așezării au decis să pună lacătul pe porțile de acces. Cele aproximativ 200 (!!!) de coșuri de gunoi și tot atâtea bănci ne oferă un mic indiciu referitor la destinația realizării mărețe, însă imaginea este de-a dreptul deprimantă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Bătaie de joc pe bani publici! Două parcuri NEFUNCȚIONALE au fost „ornamentate” cu SUTE DE COȘURI DE GUNOI!