Antena Meniu Search
x

Bataie la ghişee pentru un loc de parcare

E prima zi din an în care funcţionarii au deschis ghiseele şi deja s-a atat la cozi

Vezi și

E prima zi din an în care funcţionarii au deschis ghiseele şi deja s-a atat la cozi. La Cluj-Napoca, gerul năpraznic nu i-a speriat deloc pe oamenii îngrijoraţi că ar putea rămâne fără locul de parcare.

Aproape 100 de contribuabili au stat la rând, cu noaptea în cap, înfofoliţi din cap până în picioare, ca să-şi achite abonamenul anual la Primărie şi să scape astfel de o mare grijă. Aşa au aşteptat oamenii deschiderea ghişeelor Primăriei în prima zi de lucru cu publicul din 2016. La coadă, într-un frig cumplit. Iar românii au venit chiar şi cu cinci ore înainte ca funcţionarii să înceapă programul. Doar ca să fie siguri că vor prinde locul de parcare dorit. Şi cum la ora 8.30 funcţionarii Primăriei au deschis uşile, aglomeraţia de afară s-a mutat la ghişee! Atunci când există locuri disponibile de parcare pentru acordarea de abonamente anuale acestea se acordă pe principiul primul venit, primul servit.

Taxele şi impozitele se vor putea încasa abia spre sfârşitul săptămanii. Aplicaţia electronică a Primăriei Cluj-Napoca trebuie updatată după ce, pe final de an, s-a modificat algoritmul de calcul la nivel naţional.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Bataie la ghişee pentru un loc de parcare