Antena Meniu Search
x

Bătaie generală între părinţi, în timpul unui meci de fotbal al copiilor, la Arad

Mai mulţi părinţi şi-au împărţit pumni şi picioare la un meci de fotbal între două echipe de copii, la Arad. În urma altercaţie foarte violente, unui dintre bărbaţi a ajuns la pital în stare gravă, cu mandibula fracturată.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.05.2019, 12:21

Bătaie generală între părinţi, în timpul unui meci de fotbal al copiilor, la Arad - Profi Media

Mai mulţi părinţi şi-au împărţit pumni şi picioare la un meci de fotbal între două echipe de copii, la Arad. În urma altercaţiei foarte violente, unui dintre bărbaţi a ajuns la pital în stare gravă, cu mandibula fracturată.

Victima ar fi strigat cuvinte nepotrivite copiilor, moment în care ceilalţi părinţi au hotărât că trebuie pedepsit.

Bătaie între părinţi la meciul de fotbal al copiilor

Un bărbat ar fi folosit in limbaj obscen în timpul unui meci de fotbal între două echipe de copii din Arad, iar mai multe mame din tribună i-au strigat să inceteze, moment în care victima ar fi adresat şi femeilor cuvinte obscene.

În acel moment, 3 bărbaţi, soţii femeilor au trecut la represalii fizice asupra bărbatului, în urma bătăii administrate de aceştia, bărbatul a ajuns cu mandibula fracturată la spital.

Un echipaj de poliție a sosit la fața locului, acesta aplicând trei sancțiuni contravenționale pentru provocare și participare la scandal, urmând să fie amendată și a patra persoană, informează aradon.ro

Bărbatul a ajuns la Spitalul Județean Arad, unde i-a fost acordat primul ajutor, dar a părăsit unitatea medicală pe propria răspundere, deși avea nevoie de o intervenție chirurgicală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Bătaie generală între părinţi, în timpul unui meci de fotbal al copiilor, la Arad