Antena Meniu Search
x

O altă faţă a Bucureştiului! Bătaie pentru locul de cerşit

Sunt bătrâne, sărmane şi, dacă e nevoie, pregătite să lovească. Trei cerşetoare în vârstă s-au bătut de mama focului, în centrul Capitalei

Vezi și

Sunt bătrâne, sărmane şi, dacă e nevoie, pregătite să lovească. Trei cerşetoare în vârstă s-au bătut de mama focului, în centrul Capitalei

O bătrână cu batic şi sacoşă acostează o femeie îmbrăcată de iarnă. Sunt competitoare în cursa pentru mila trecătorilor. Încep negocierile. Cine rămâne şi cine pleacă. De nicăieri, apare un arbitru cu baston. Filantropica tocmai s-a transformat într-o finală de K1.

Cerşetoarea cu geacă apucă de toiagul ultimei sosite şi dă cât poate la vârsta ei. Adversara întinde mâna, dar nu spune o poveste. Se apără. Bunicuţele se calmează abia după ce intervin oamenii de pe stradă. E doar un episod din serialul milei, filmat în centrul Capitalei. Aici îşi fac veacul şi dirijorii de trafic pe care nu şi-i doreşte nimeni. N-au avut în viaţa lor o maşină, dar sunt stăpânii parcărilor.

Dar poliţiştii le-au pregătit o supriză: o razie, în această dimineaţă. Au ridicat parcangii, cerşetori şi vânzători ambulanţi. Astfel, 60 de persoane au ajuns la secţie, un drum pe care unii dintre ei l-au mai făcut de multe ori. Şi-au adăugat încă o amendă la colecţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O altă faţă a Bucureştiului! Bătaie pentru locul de cerşit