Antena Meniu Search
x

Bătaie cruntă în trafic, la Bucureşti. Doi tineri lovesc o persoană, apoi se urcă în maşina acesteia (Video)

Un eveniment absolut inexplicabil a avut loc în Bucureşti, în care au fost implicaţi doi tineri şi o persoană aflată într-o maşină, în trafic. Cei doi vin de pe trotuar, iar unul dintre ei începe să lovească foarte puternic, cu pumnii, prin geamul deschis al maşinii, persoana din dreapta.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 24.09.2019, 12:42

Vezi și

Un eveniment absolut inexplicabil a avut loc în Bucureşti, în care au fost implicaţi doi tineri şi o persoană aflată într-o maşină, în trafic. Cei doi vin de pe trotuar, iar unul dintre ei începe să lovească foarte puternic, cu pumnii, prin geamul deschis al maşinii, persoana de pe scaunul din dreapta.

În imagini se poate vedea cum bătăuşul bagă în buzunar un telefon mobil, pe care se pare că îl ia din maşina respectivă. Apoi, cei doi deschid uşa din spate a maşinii şi se urcă în autoturismul victimei.

Bătaie în trafic, în Bucureşti. Doi tineri au tăbărât cu pumnii pe pasagerul din dreapta al unei maşini

Imagini incredibile au fost filmate de un participant la trafic, în Bucureşti. Persoana de pe scaunul din dreapta al unei maşini oprite în trafic, (nu se ştie momentan dacă este vorba despre un bărbat sau o femeie) a fost lovită de mai multe ori cu pumnul în faţă de un tânăr, care apoi i-a furat telefonul mobil.

Ulterior, agresorul, însoţit de un alt tânăr, a deschis uşa din spate şi a intrat în maşina victimei. Poliţiştii au demarat cercetările şi au deschis un dosar pentru lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată.

"În data de 23.09.2019, în spațiul public au apărut imagini, transmise de un participant la trafic, în care se observă doi bărbați, care au patruns într un autoturism aflat oprit la semafor. În cauză, Secția 1 Poliție sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a declanșat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și talharie calificată. Au fost identificate mai multe persoane și au fost declanșate investigații, fiind efectuate și audieri. La momentul în care ancheta ca permite, vom reveni cu detalii", informează poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Bătaie cruntă în trafic, la Bucureşti. Doi tineri lovesc o persoană, apoi se urcă în maşina acesteia (Video)