Antena Meniu Search
x

Bătăuşii lui Răzvan, tânărul aflat în comă, liberi după şapte ani de proces

În timp ce victima lor lupta să trăiască, 11 bătăuşi, zece bărbaţi şi o femeie, au colindat lumea şi s-au răsfăţat cu vacanţe de lux. Sunt liberi după şapte ani de proces

Vezi și

În timp ce victima lor lupta să trăiască, 11 bătăuşi, zece bărbaţi şi o femeie, au colindat lumea şi s-au răsfăţat cu vacanţe de lux. Sunt liberi după şapte ani de proces

L-au nenorocit pe Răzvan, după ce l-au bătut cu bâtele, pumnii şi picioarele până l-au lăsat în comă. În 2013, o instanţă a desfiinţat sentinţa cu închisoarea dată de judecători şi a trimis dosarul spre rejudecare pentru simplu motiv că unuia dintre inculpaţi nu i s-a adus la cunoştinţă pentru ce faptă este judecat. 

În şapte ani, părinţii lui Răzvan au vândut tot ca să-şi vadă fiul sănătos. Să-l ducă dintr-un spital în altul şi să-l ajute să redevină bărbatul dinainte de bătaia care l-a desfigurat şi l-a aruncat în comă o jumătate de an. 11 bestii, zece bărbaţi şi o femeie, l-au lovit cu bâte, cu picioarele şi cu pumnii. Chiar în noaptea de Crăciun.

Răzvan şi-a revenit miraculos, la un spital din Germania. S-a trezit din comă, dar s-a întors, mental, la primii ani din viaţă. A reînvăţat să vorbească, să mânânce, să meargă. În timp ce bătăuşii lui se fotografiau sfidători pe holurile tribunalelor. Şi se lăudau cu statutul de interlopi.

Patru ani le-a luat judecătorilor să pronunţe sentinţa. Pedepsele cu închisoare de la şapte la zece ani au fost contestate, iar bătăuşii lăsaţi liberi.

De atunci au urmat alte 15 termene. Audieri de martori şi un proces care parcă nu se mai termină. În timp ce bătăuşii se laudă pe reţelele de socializare cu vacanţe, maşini şi petreceri de lux, Răzvan, victima lor, a pierdut totul.

Tratamentele şi recuperarea lui Răzvan au costat până acum 300 de mii de euro. Iar tânărul încă are nevoie de terapie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Bătăuşii lui Răzvan, tânărul aflat în comă, liberi după şapte ani de proces