Antena Meniu Search
x

Bătăuşul din Nana, care a trântit la pământ o bătrână, arestat pentru 30 de zile

Bătăuşul care a trântit la pământ o bătrână, în timpul unei vizite electorale în comuna Nana, a fost arestat.

Vezi și

 Bătăuşul care a trântit la pământ o bătrână, în timpul unei vizite electorale în comuna Nana, a fost arestat. Bărbatul nu e la prima abatere.

Abia ieşise din închisoare sub control judiciar, după ce a furat peste 40 de tone de fier vechi. Ştefan Fileaţă a mai fost condamnat la închisoare cu suspendare după ce a spart urnele cu voturi la alegerile locale din 2012.

Gândul că se întoarce la puşcărie l-a umplut de remuşcări pe Fane Fileaţă, bătăuşul de la Nana. Problema lui Fane Fileaţă este cazierul plin de condamnări. Abia a ieşit din închisoare, sub control judiciar, după ce a furat peste 40 de tone de fier vechi dintr-o mină din Rovinari.

Pasiunea pentru politica i-a adus necazuri şi în urmă cu doi ani. Candidat din partea democrat-liberalilor la primăria din comuna Curcani, vecină cu Nana, Fileaţă a provocat repetarea alegerilor locale. Pentru că a bătut un funcţionar, a spart urnele de vot şi a instigat o revoltă, Fane Fileţă a fost condamnat la închisoare cu suspendare.

Cât despre bătaia de la Nana, Fane Fileaţă spune că nu a existat. Ar fi încercat doar să scape din îmbrăţişarea bătrânei. Vestea că bătăuşul s-a întors după gratii, i-a adus un pic de linişte bătrânei trântite la pământ.

Mai e mult însă până când se va face dreptate. Pentru că pâmântul din Nana e la mare preţ. Procurorii au cerut arestarea bătăuşului pentru 30 de zile. Este acuzat de lovirea bătrânei dar şi a colegului nostru care a filmat incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Bătăuşul din Nana, care a trântit la pământ o bătrână, arestat pentru 30 de zile