Antena Meniu Search
x

Bătrân de aproape 90 de ani la Urgențe, după o noapte dezlănțuită de amor. Iubita, cu 20 de ani mai tânără, i-a dat o pastilă

Un bătrân de 87 de ani, din județul Botoșani, a ajuns la Urgențe, după o presupusă partidă de amor. Din primele cercetări, iubita sa, cu 20 de ani mai tânără, care era în stare de ebrietate, i-a dat acestuia o pilulă de potență, fără ca bătrânul să știe ce este.

Un bătrân de 87 de ani, din județul Botoșani, a ajuns la Urgențe, după o partidă de amor.

Din primele cercetări, iubita sa, cu 20 de ani mai tânără, care a fost găsită în stare de ebrietate, i-a dat acestuia o pilulă de potență, fără ca bătrânul să știe ce este.

Bătrânul, care era și el sub influența băuturilor alcoolice, a început să se simtă rău, la locuința acestuia fiind solicitată o ambulanță de rudele acestuia.

Pacientul a fost transportat la Spitalul Municipal Dorohoi, unde cadrele medicale au reuşit să îl stabilizeze, acesta rămânând internat.

Rudele bărbatul au sunat la 112 pentru a reclama și la Poliție că femeia i-a dat pastile, însă, deocamdată, nu a fost depusă o plângere în acest sens de către bătrân.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Bătrân de aproape 90 de ani la Urgențe, după o noapte dezlănțuită de amor. Iubita, cu 20 de ani mai tânără, i-a dat o pastilă