Antena Meniu Search
x

Bătrân spulberat pe trecerea de pietoni

Prea grăbit şi fără vreo tresărire, un şofer a spulberat un bătrân pe o trecere de pietoni din Constanţa şi a fugit de la locul accidentului

Vezi și

Prea grăbit şi fără vreo tresărire, un şofer a spulberat un bătrân pe o trecere de pietoni din Constanţa şi a fugit de la locul accidentului

Victima a fost aruncată câţiva metri prin aer, iar acum este în stare gravă la spital. Scena, greu de privit, a fost surprinsă de o cameră de supraveghere. 

Totul s-a petrecut într-o fracţiune de secundă. Privit cu încetinitorul, accidentul poate fi desluşit. Bătrânul, urmat de un alt pieton, se asigură şi face câţiva paşi pe trecere. În clipa următoare, este izbit de o maşină al cărui şofer nici măcar nu se gândeşte să încetinească.

În imagini, se poate vedea cum şoferul îşi continuă drumul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. A oprit după 50 de metri, povestesc martorii. Dar nu pentru mult timp.

Poliţiştii încearcă să dea de urma şoferului şi acum, la o zi după accident.

Deşi este bine semnalizată, poliţiştii spun că în zona trecerii de pietoni se petrec des accidente. Cu doar câteva minute înainte ca bătrânul să fie spulberat, un alt şofer grăbit, trece la milimetru pe lângă doi pietoni.

Bătrânul lovit pe trecerea de pietoni este internat în stare gravă, în spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Bătrân spulberat pe trecerea de pietoni