Antena Meniu Search
x

Batrana spulberata in fata casei

O masina scapata de sub control a omorat o femeie de 60 de ani, intr-o comuna din judetul Prahova. Victima statea pe trotuarul din fata casei, alaturi de fiica ei

Vezi și

"Ea s-a urcat pe gard, ca a crezut ca scapa .si a prins-o in stalp, acolo. Mama mea a murit in locul meu",a povestit fiica batranei. O decizie luata intr-o fractiune de secunda i-a salvat viata tinerei. Mama ei, insa, a fost lovita in plin. Ambele stateau la poarta cand masina a inceput sa derapeze incontrolabil pe sosea.

Batrana a apucat sa faca doar cativa pasi. Dupa o tamponare usoara, masina a fost proiectata in afara soselei. Femeia de 60 de ani a murit pe loc. Soferul masinii a fost si el rani si o ambulanta l-a transportat de urgenta la spital.

"Se pare ca nu s-a asigurat la schimbare directiei de mers, moment in care, din spate, dupa banda numarul doi a fost acrosat de autoturismul Volvo care a pierdut controlul asupra directiei, a derapat, a intrat in acest pom si in stalp", a declarat Daniel Bobeica, Inspectoratul Judetean de Politie Prahova.

Politistii continua cercetarile ca sa stabileasca cu exactitate care dintre soferi a provocat accidentul. Vinovatul va fi cercetat penal pentru ucidere din culpa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Batrana spulberata in fata casei