Antena Meniu Search
x

Bătrâni suspecţi de escrocherii cu terenuri

Opt indivizi acuzaţi că au obţinut terenuri în Chitila şi Bucureşti cu documente false şi martori mincinoşi au stat de vorbă aseară cu poliţiştii

Vezi și

Opt indivizi acuzaţi că au obţinut terenuri în Chitila şi Bucureşti cu documente false şi martori mincinoşi au stat de vorbă aseară cu poliţiştii

Judecând după vârsta lor, n-ai fi zis că suspecţii, unii dintre ei bătrâni cu nepoţi acasă, se ocupă cu escrocherii. Printre ei şi un bărbat de 81 de ani, care abia poată să meargă.

După opt ore de audieri la secţia 5 poliţie, cu toţii au fost trimişi să-şi petreacă noaptea în arest. Anchetatorii spun ca suspecţii vindeau cu acte false loturi de pământ care, de fapt, nu erau ale lor.

Gruparea dobândea aceste terenuri fie prin deschiderea în instanţă a unor acţiuni de uzucapiune fie prin folosirea unor documente false sau falsificate. Apoi, ca să scape de ele, terenurile erau vândute mai departe.

Pe unul dintre ele, suspecţii ar fi reuşit să obţină 300.000 de euro. Poliţiştii au mai identificat 11 acţiuni în instanţă în urma cărora persoanele reţinute sperau să devină proprietare stapane si pe alte loturi de pamant.

Printre terenurile pe care voiau să pună mâna este şi unul care aparţine primăriei Sectorului 1. Suspecţii vor ajunge azi în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Bătrâni suspecţi de escrocherii cu terenuri