Antena Meniu Search
x

Bătrânii, primii la plata taxelor și impozitelor

A fost coadă de dimineaţă în Galaţi la ghişeele unde se plătesc taxele şi impozitele. Oamenii au mers acolo cu noaptea în cap ca să se achite de datorii. Pentru că vor să scape de griji, spun ei, dar şi pentru că cei care plătesc în primele zile au o reducere de 10 la sută.

Vezi și

A fost coadă de dimineaţă în Galaţi la ghişeele unde se plătesc taxele şi impozitele. Oamenii au mers acolo cu noaptea în cap ca să se achite de datorii. Pentru că vor să scape de griji, spun ei, dar şi pentru că cei care plătesc în primele zile au o reducere de 10 la sută. Pentru a evita supraaglomerarea ghişeelor, direcţia serviciului a decis să înceapă programul mai devreme decât ora prevăzută, adică 8 şi jumătate. 

De fapt, motivul pentru care acest domn s-a aşezat cu noaptea în cap la coadă la taxe şi impozite este că a vrut să-şi ia o piatră de pe inimă. Ştie că are bani de dat şi vrea să scape repede de povară.

La fel ca el, sute de oameni au mers de dimineaţă la ghişeu. Şi-au luat bonuri de ordine şi au aşteptat să le vină rândul.

Cei care îşi achită datoriile din primele zile ale anului beneficiază şi de o reducere de 10 la sută. Cum taxele au crescut de anul acesta, orice ban economisit contează, mai ales pentru pensionari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Bătrânii, primii la plata taxelor și impozitelor