Antena Meniu Search
x

Bază sportivă, bună pentru vaci

Într-o comună din judeţul Braşov, singura echipă de fotbal este formată din vaci. Cât e ziua de lungă, animalele se antrenează pe teren păscând iarba.

Vezi și

Într-o comună din judeţul Braşov, singura echipă de fotbal este formată din vaci. Cât e ziua de lungă, animalele se antrenează pe teren păscând iarba. 

Azi, pe terenul de fotbal din localitatea Jibert e întrecere mare. Dar nu cu atac la minge, ci la firul ierbii. În teren au intrat deja gazdele. Gazonul e numai bun de rumegat.

Baza sportivă este acum în paragină, după cum vedeţi, iar locul sportivilor a fost luat de vacile care vin zilnic la păşunat.

Ideea unei baze sportive moderne i-a venit fostului primar al comunei, în 2010. Edilul s-a gândit că satul ar putea profita de banii alocaţi de guvern pentru proiecte de acest gen.

În momentul când au venit alegerile în 2012, era în plin şantier. Firma lucra acolo. S-a schimbat conducerea şi s-au oprit lucrările sub pretextul că nu trebuie bază sportivă, echipa s-a desfiinţat. Firma a insistat să lucreze.

Între timp, vestiarele au fost transformate în grajduri iar pe centrul terenului, e plin de îngrăşământ natural.

Fostul primar aruncă mingea în curtea actualului primar. Actualul edil pasează vina la firma contractată.

În consecinţă s-a dispus recuperarea pentru lucrări neefectuate de circa 240.000 de lei Am somat contructorul. Valoarea contractului e de 595.000 de lei.

Reporterii Observator au cerut un punct de vedere şi de la firma care a început lucrările dar până acum reprezentanţii acesteia nu au dorit să comenteze situaţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Bază sportivă, bună pentru vaci