Antena Meniu Search
x

Bebeluș intoxicat de mamă cu medicamente

Un bebeluş a ajuns în stare gravă la spital, după ce mama bolnavă psihic l-a îndopat cu pastile. Medicii l-au salvat şi i-au dat nume. Alexandra. Fetiţa a fost botezată chiar în spital

Vezi și

Un bebeluş a ajuns în stare gravă la spital, după ce mama bolnavă psihic l-a îndopat cu pastile. Medicii l-au salvat şi i-au dat nume. Alexandra. Fetiţa a fost botezată chiar în spital

Cea care i-a dat viaţă a rămas internată la psihiatrie. Singura din familie care ar putea să aibă grijă de Alexandra este prea bătrână. Bunica ei are 72 de ani. Aşa că micuţa va fi crescută de un asistent maternal.

La nici o lună de viaţă, Alexandra putea să sfârşească în braţele mamei ei, bolnavă de schizofrenie. Care după ce a renunţat la medicamente, s-a jucat de-a farmacista şi a îndopat-o pe micuţă cu pastile. A intoxicat un nou născut, care părea răcit.

După ce au salvat-o, medicii din Târgu Jiu au şi botezat-o. Ei sunt cei care i-au ales numele.

Şi pentru familie a devenit, cumva, o povară. Bunica bebeluşei, care o scosese pe semnătură din maternitate, a renunţat acum la ea.

Iar fiica ei, care şi-a dorit un copil atât de mult încât a încălcat toate sfaturile medicilor, nu e în stare să-l crească.

Nu ne alegem părinţii. Dar autorităţile vor putea alege o mamă de profesie care să-i ofere Alexandrei un viitor. Mama ei naturală va fi externată în curând.

Nu e prima oară când un copil este pus în pericol de o mamă cu mintea întunecată de boală. În urmă cu doi ani, o femeie şi-a aruncat nou născutul dintr-un taxi. Nici ea nu îşi luase tratamentul. La fel cum nu a făcut-o nici tânărul schizofrenic din Iaşi care a încercat să dinamiteze o facultate întreagă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Bebeluș intoxicat de mamă cu medicamente