Antena Meniu Search
x

Bebeluşul de doar o lună al unei românce din Roma găsit fără viaţă, după ce femeia a plecat în România şi lipseşte de 4 zile

Bebeluşul unei tinere de 21 de ani, româncă, a fost găsit fără viaţă la Roma, după ce mama a plecat în România după o ceartă cu soţul şi lipseşte de 4 zile.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.03.2019, 18:59

Bebeluşul de doar o lună a unei românce, găsit fără viaţă de o vecină, la Roma - ilmessaggero.it

Bebeluşul unei tinere de 21 de ani, româncă, a fost găsit fără viaţă la Roma, după ce mama a plecat în România după o ceartă cu soţul şi lipseşte de 4 zile.

Tânăra mamă şi-a lăsat copilul, în vârstă de doar o lună, în grija unei vecine, pe care a rugat-o să se mai uite la el, când poate, apoi a plecat în România.

Bebeluşul de doar o lună a unei românce, găsit fără viaţă de o vecină, la Roma

Alarma a fost dată în această dimineaţă la ora 8.30, de către o vecină a femeii, pe care aceasta o rugase să se mai uite la copil când are timp.

Vecina, în vârstă de 63 de ani, a găsit copilul fără viaţă în pătuţ şi a sunat la numărul de urgenţă 118 după ce a văzut că din nasul bebeluşului curge sânge.

Ea a spus că mama, o româncă în vârstă de 21 de ani, i-a lăsat copilul în grijă şi a plecat în România, dar nu a ştiut să dea mai multe detalii.

Poliţia din Tor San Lorenzo l-a înştiinţat pe tatăl copilului. Românul, fiind şocat de veste a venit imediat în Italia pentru a înţelege ce se întâmplă. El a spus că s-a certat la telefon cu soţia sa, dar că nu ştia că aceasta a plecat în România, informează ilmessaggero.it

Legistul nu a găsit semne de violenţă, însă bebeluşul a fost găsit într-o poziţie nefirească

Legistul nu ar fi găsit semne de violență și ar fi atribuit moartea cauzelor naturale, însă copilul, rămas singur, a fost găsit ghemuit într-o poziţie nefirească, în apartamentul din complexul rezidențial Le Salzare.

Investigațiile sunt în curs de desfășurare pentru a vedea dacă într-adevăr bebeluşu a murit din cauze naturale sau s-a întâmplat ceva în aceste zile când a fost lăsast singur.

Corpul fără viaţă al bebeluşului a fost dus la Spitalul Universitar din Roma Tor Vergata, pentru examinarea ulterioară, care va clarifica cauzele decesului.

Căutarea mamei este în curs de desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Bebeluşul de doar o lună al unei românce din Roma găsit fără viaţă, după ce femeia a plecat în România şi lipseşte de 4 zile