Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bebeluș născut în ambulanță, la Fălticeni. „O bucurie mult așteptată în aceste zile încărcate de suferință și COVID”

O gravidă a născut în ambulanță, în ziua de Sf. Gheorghe, în drum spre Maternitatea Fălticeni.

de Ana Maria Ghiarasim

la 24.04.2020 , 14:24

O fetiță a venit pe lume în ambulanță, în drum spre Maternitatea Fălticeni O fetiță a venit pe lume în ambulanță, în drum spre Maternitatea Fălticeni - Facebook/Emanuela Mercore Hutanu.
  • O tânără mămică a născut în ambulanță, în drum spre Maternitatea Fălticeni.
  • Fetița care a venit pe lume de Sf. Gheorghe este perfect sănătoasă.

Asistenta Mihaela Ilisei și ambulanțierul Gheorghe Buta au asistat-o la naștere pe tânăra mămică, care a adus pe lume o fetiță sănătoasă.

”Naștere asistată în ambulanță, în vreme de COVID. Mămica tinerica și curajoasa, mandra de fetita ei frumușică! Bucuria a fost mare pentru toată lumea! Întreg echipajul ambulantei de la Fălticeni, împreună cu dna Asistenta Mihaela Ilisei și Dnul ambulantier Gheorghe Buta, în frunte cu mămica merita toate laudele! Oricum, o bucurie mult așteptată în aceste zile încărcate numai cu suferința și covid”, se arată într-un mesaj postat de medicul Emanuela Mercore Huțanu, pe Facebook.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Bebeluș născut în ambulanță, la Fălticeni. „O bucurie mult așteptată în aceste zile încărcate de suferință și COVID”