Antena Meniu Search
x

Curs valutar

EXCLUSIV!!! Bebelusul abandonat la gunoi, dorit de un politist din Deva

Lasat sa moara, la gunoi. Dorit cu tot sufletul, de un politist. Bebelusul abandonat din Petrosani a primit o noua sansa la o viata normala. Un politist din Deva, care a vazut cazul la Observator, a venit sa il vada in spital

de Redactia Observator

la 25.05.2013 , 20:24

Doi parinti emotionati privesc bebelusul din incubator. Nu e al lor. Dar si-l doresc din toata inima. Dragostea pentru el e in sufletul lui Florin si al sotiei lui. Au plans cand au auzit ca o femeie a fost in stare sa-l lase in ghearele mortii, printre gunoaie.

La o zi dupa, Florin, comisar de politie, i-a gasit un loc in familie. “Acest copilas este un ingeras, este binecuvantat de Dumnezeu si i-a dat dreptul la viata”, a spus barbatul. Familia Bolosin mai are trei ingerasi acasa. Doi dintre ei, infiati tot dupa ce fusesera abandonati. Ca si copilasul din incubator.

Luni, comisarul Florin are misiune speciala. “Voi fi la Directia pentru Protectia Copilului si voi inregistra actele prin care solicit adoptia acestui copilas”, a mai spus Florin Bolosin.

Vezi și

Intregul proces de adoptie va dura cateva luni. “Orice copil produce bucurie si fericire pentru orice parinte”, a mai precizat politistul.

Nu si pentru mama naturala a bebelusului din incubator. Despre femeia care l-a purtat in pantece si l-a abandonat in ghena nu se stie nimic. Politistii din Petrosani inca o cauta.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » EXCLUSIV!!! Bebelusul abandonat la gunoi, dorit de un politist din Deva