Antena Meniu Search
x

Bebeluşul de un an şi cinci luni din Caraş-Severin maltratat, părăsit de mamă

Băieţelul de un an şi cinci luni din Caraş-Severin, care a ajuns acum o săptămână la spitalul din Timişoara cu urme de arsuri de ţigară şi de muşcături pe el, nu mai e dorit de mamă

Vezi și

Băieţelul de un an şi cinci luni din Caraş-Severin, care a ajuns acum o săptămână la spitalul din Timişoara cu urme de arsuri de ţigară şi de muşcături pe el, nu mai e dorit de mamă. 

Copilul a fost îngrijit de doctorii timişoreni, iar azi a fost adus la spitalul din Reşiţa. Mama lui are 16 ani şi spune că nu mai vrea să îl crească. E însărcinată, din nou. În schimb, asistentele, care s-au ataşat deja de copil, abia se mai pot dezlipi de el.

Copilul a fost adus astăzi la spitalul din Reşiţa după ce o săptămână a stat la spitalul din Timişoara. A ajuns acolo de urgenţă, cu urme de violenţă pe corp. Părea ars cu ţigara şi muşcat de animale.

A fost maltratat în familie, a ajuns la noi la spital. Cazul l-a rezolvat Timişoara şi s-a întors la noi până când cei de la Direcţia şi Protecţia Copilului îi vor găsi o familie care să se ocupe de el, aşa cum trebuie să se ocupe cineva de un copil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Bebeluşul de un an şi cinci luni din Caraş-Severin maltratat, părăsit de mamă