Antena Meniu Search
x

Becali aruncă bomba! Copilul pe care Valentina Pelinel îl poartă în pântece n-a fost conceput nici în închisoare, nici în permisie

Al şaptelea copil al lui Cristian Borcea este şi primul pe care l-a conceput pe cale artificială! Gigi Becali a aruncat astăzi bomba. Copilul pe care Valentina Pelinel îl poartă în pântece n-a fost conceput nici în închisoare şi nici în permisie. Ci in vitro.

Vezi și

 Al şaptelea copil al lui Cristian Borcea este şi primul pe care l-a conceput pe cale artificială! Gigi Becali a aruncat astăzi bomba. Copilul pe care Valentina Pelinel îl poartă în pântece n-a fost conceput nici în închisoare şi nici în permisie. Ci in vitro. În lumea mondenă se zvoneşte deja despre divorţul iminent între Cristian şi Alina Borcea. Dar şi despre posibilitatea ca Valentina să devină noua soţie a omului de afaceri.

Gigi Becali a confirmat că finul Cristi Borcea este tatăl primului copil al Valentinei Pelinel. Al şaptelea pentru fostul acţionar de la Dinamo. Tot Becali a explicat că viitorul copil nu a fost conceput în permisie şi nici în camera conjungală. Ci în cabinetul medicului.

Valentina ar fi în săptămâna a 19-a a sarcinii şi are deja pofte. Nu se abţine de la deserturi şi mâncăruri gătite. Dar are grijă şi de corpul care a făcut-o faimoasă.

În lumea mondenă, a început deja să se vorbească despre al doilea divorţ al lui Cristi Borcea. Şi a doua căsnicie pentru Valentina Pelinel.Borcea se pregăteşte de botezul celui de-al şaptelea copil. Mai are încă 6 copii, cu trei femei. Trei cu prima soţie, Mihaela, doi cu Alina, şi încă unul dintr-o relaţie cu o avocată. Iar viitorul îi poate rezerva şi alte surprize.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Becali aruncă bomba! Copilul pe care Valentina Pelinel îl poartă în pântece n-a fost conceput nici în închisoare, nici în permisie