Antena Meniu Search
x

UPDATE Becali le-a vorbit din Bilbie magistraţilor, dar tot va rămâne în închisoare

Judecătorii au decis azi să menţină decizia iniţială, aceea ca patronul Stelei să rămână condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare

Vezi și

UPDATE - Curtea de Apel Bucureşti a anunţat astăzi decizia devinitivă în cazul procesului de contopire a celor trei pedepse primite de Gigi Becali. Deşi procurorii cereau un surplus de un an, iar avocaţii patronului Stelei solicitau ştergerea celor 6 luni adăugate pedepsei iniţiale de 3 ani, judecătorii au decis să menţină decizia iniţială.

După această decizie, Gigi Becali rămâne condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare.

Pe de altă parte, procurorii cer un spor mai mare de pedeapsă, de un an şi nu de 6 luni, cum a hotărât Tribunalul Bucureşti.

În cazul în care instanţa va decide ca Becali să primească pedeapsă cu suspendare sub supraveghere, atunci va fi eliberat de la Jilava, unde se află acum după ce a fost adus de la "Poarta Albă" pentru termenul de azi. 

Gigi Becali va rămâne până joi la Jilava pentru că nu există nicio altă cursă care să-l transporte înapoi la penitenciarul de la Poarta Albă. 

Dacă magistraţii vor admite recursul procurorilor, patronul Stelei va putea primi un spor de pedeapsă de 1 an, aşa cum au cerut anchetatorii!

Gigi Becali i-a rugat azi pe magistraţi să i-a în calcul că a făcut multe donaţii şi acte de caritate, dar şi să se ia în calcul faptul că 138 de călugări de la Muntele Athos au făcut un recensământ special pentru el pentru ca cererea sa de eliberare să fie acceptată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » UPDATE Becali le-a vorbit din Bilbie magistraţilor, dar tot va rămâne în închisoare